maanantai 27. kesäkuuta 2016

Vehmaan Iskat #3 & #4

Tiistai 21.6
Tiistaista ei ole juurikaan mitään muistissa. Sen ainankin muistan että käytiin uittamassa hevosia. Minä ja Vilma ratsastettiin ensin Sohvi lähemmälle laitumelle ja sitten mentiin hakemaan Aapo, Leku, Topi ja Speedy kauempaa. Minä ja Vilma ratsastettiin Aapo rantaan. Kävin uittamassa Topia ja Speedya. Se oli hauskaa! Sit käytiin vielä Amandan ja Anniinan kanssa uimassa ilman heppoja. Minä ja Amanda päästiin skootterilla Karoliinan kyydissä tallille. Anniina pyöräili (hyvin Anniina jaksoit pyöräillä joka suuntaan!) ja muut ratsasti.

Tallille päästyämme oli jossain vaiheessa estetunti. Menin Pilkulla mutta vaihdettiin puolessavälissä tuntia Jennan kanssa niin sain kokeilla myös Sohvia.


Keskiviikko 22.6

Menin puomitunnin Mintulla. Minttu on siis Pinjan oma pieni shettis. Se meni ihan hyvin, paitsi aina tallin päädyssä poni alkoi oikomaan. En saanut sitä ohjattua :D

Illalla meillä oli vielä yömaasto, menin siellä Aapolla. Oli hauskaa, saatiin laukatakin! Tultiin kaukaa laitumelta pois niin että Ina ja Heidi pyöräili tallille, minä ja Jose mentiin Fantilla (ite istuin satulan takana) ja Jenna ratsasti Pilkun pois. Kello oli silloin jo 11. Fantti jätettiin laitumelle ja se meni Iskan kanssa viimeistä kertaa riehumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti