sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Vehmaan Iskat #2


Maanantai 20.6

Herättiin aamulla puoli yhdeksän aikaan, käytiin aamupalalla ja sitten mentiin siivoamaan tallia. Meidän piti siivota karsinat, lakaista lattiat, pestä ruokakupit, karsinan seinät, ikkunat ja hoitaa harjat. Sen jälkeen lähdettiin hakemaan hevosia laitumelta. Minä ja huonekaverini Vilma haettiin Iska laitumelta tandemilla. Kaunis tamma luisevalla selällä.

Pian sitten alkoikin ensimmäinen tunti jolloin hyppäsin Hiewathalla. Se oli ihan erinlainen. Se jumitti kokoajan ja kielteli esteille. Sain sen kuitenkin pitkän yrityksen jälkeen aina esteestä yli. Viimeinen este päästiin yhdellä yrittämällä yli.


 Sitten alkoikin leikkitunti jolloin menin Federikalla. Fede oli tosi hidas mut sain sen silti kulkemaan ihan hyvin. Leikittiin kaikenlaisia leikkejä mm. Karo käskee, maa meri ilma, pisteratsastus ja viesti. Viestissä mun joukkueessa oli Pinja Pilkulla ja Amanda Hiekulla. Amanda tippui kerran, muut pysyi selässä.


Leikkitunnin jälkeen hoidettiin hepat pois ja mentiin syömään. Sen jälkeen osa lähti viemään hevosia laitumelle, osa jäi siivoamaan tallia ja kenttää. Sitten jaettiin seuraavan päivän ratsut. Mulle valikoitui Pilkku ja joku muu ketä en muista :D
Meillä oli myös leirikaste. Ensin tunnusteltiin ämpäreissä olevia juttuja. Sitten piti laulaa Ihhahhaa, piti tunnistaa esine ja leikittiin kentällä hevosia. Samalla tuli vettä päälle! Loppupäivä oli vapaata. Varmaan paras päivä leirillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti