lauantai 25. kesäkuuta 2016

Vehmaan Iskat #1

En kirjoita jokaisesta päivästä romaania sillä en kaikista muistanut ylös kirjoittaa. Jotkut päivät saattaa tulla samaan postaukseen. Kuitenkin tähän ensimmäiseen tulee vain sunnuntai, leirin ensimmäinen päivä.

Sunnuntai 19.6

Saavuin tallille puolituntia ennen leirin alkua. Marjo esitteli mulle nopeasti vähän paikkoja ja vähitellen porukkaa alkoi tulemaan lisää. Vein tavarat mökkiin ja sitten mentiin kaikki sisälle tutustumaan. Meillä oli nimikierros ja ennen tätä olin jo tutustunut Amandaan. Jaettiin myös hoitsut. Mun ja Amandan hoitsuksi tuli Hiewatha.


Sitten Karoliina vei meidät tallin esittelyyn. Kierrettiin kaikki paikat läpi ja sitten jaettiin hevoset tän päivän tunneille. Itse sain ratsukseni Aapon. Meillä oli 2 tuntia putkeen, ensimmäinen tunti koulua, toinen esteitä. Päätettiinkin Jennan kanssa että vaihdetaan hevoset estetunnille, joten sain hypätä Hiekulla. Eka tutni meni hyvin. En ole oikein suokki-ihmisiä mutta Aapo on kyllä kiva ratsu. Estetuntikin meni tosi hyvin. Hiekku hyppäs kuin unelma, ainoa ongelma oli vaan että Hiekku halusi kokoajan Pinjan ratsun (oma poni) Mintun luo. Sain sen kuitenkin hyppimään hyvin.

Tuntien jälkeen oli ruokailu jonka jälkeen oli vapaa-aikaa. Illalla jaettiin vielä seuraavan päivän hevoset. Estetunnille sain Hiekun ja leikkitunnille Federikan, pienen shetlanninponin. Seuraavasta päivästä lisää seuraavassa postauksessa!

Pilkku
Iska
Sohvi

2 kommenttia: